10 JUL

2019

Summer Readings

Ontdek de beste artikelen van Candriam van het eerste halfjaar 2019!

Wij verheugen ons op de zomer om bij te tanken en van een welverdiende vakantie te genieten... Het ideale moment om wat te lezen op het strand (onder een parasol) of, als u nog op kantoor bent, aan uw bureau en kunt profiteren van het zomerse werkritme.

In de drukte van alledag hebt u mogelijk niet al onze nieuwsberichten meegekregen. Daarom hebben we voor u de artikelen geselecteerd die door onze deskundigen zijn opgesteld en die het meest zijn gelezen.

Dus zullen we gedurende de zomer vier recente en meest besproken artikelen in de kijker zetten om u gezelschap te houden terwijl de temperaturen stijgen en de dagen lang zijn...

Elke twee weken kunt u zich verheugen op een nieuw artikel... Veel leesplezier gewenst en blijf ons volgen!

ZOMERLECTUUR #1

ONCOLOGIE: NIEUWE HOOP - 12/02/2019


De strijd tegen kanker heeft een nieuwe wending gekregen. De wetenschappelijke, therapeutische, technische en technologische vooruitgang die werd geboekt, is immers fenomenaal. Dit zal immers een zeer belangrijke impact hebben op de vaststelling, de behandeling en een meer gepersonaliseerde benadering van deze ziekte, hoofdzakelijk dankzij een beter gebruik van gezondheidsgegevens en artificiële intelligentie.

Lees meer


Er ligt meer in het verschiet... Meer zomerlectuur over twee weken!