ONZE EXPERTISE

REAL ESTATE

 

Private-equity-vastgoedfondsen in Europa

Vastgoed is tegenwoordig een essentieel onderdeel van de portefeuilles van institutionele en particuliere beleggers. Tristan Capital Partners is gespecialiseerd in het beheer van vastgoedbeleggingen en kan rekenen op enkele van de meest prestigieuze en gesofisticeerde institutionele beleggers wereldwijd.

HET AANBOD

Voor risico gewogen vastgoedrendementen


Tristan is een actieve vastgoedinvesteerder met in totaal zo’n € 11 mld. aan activa onder beheer. Samen heeft het Tristan-team een sterke reputatie opgebouwd: het levert zijn cliënten kapitaal en winsten doorheen de marktcycli. Het ervaren team heeft een ongeëvenaarde trackrecord om voor risico gewogen rendementen te creëren binnen twee afzonderlijke fondsenreeksen: enerzijds de “CCP” of de aanvullingen op de kernportefeuilles, en anderzijds “EPISO”, de opportunistische/toegevoegdewaarde-reeks.


TRACKRECORD

Een partner die u kan vertrouwen

Tristans beleggingsgeschiedenis overspant 20 jaar en 10 fondsen. Daardoor is het bedrijf een van de meest ervaren en sterkst verankerde private-equity-vastgoedplatformen die vandaag in Europa actief zijn. De firma heeft zijn hoofdkantoor Londen maar beschikt over een team van meer dan 125 mensen op acht locaties in Europa.


TRISTANS AANPAK VAN PRIVATE-EQUITY-VASTGOED

Koploper in nieuwe trends en strategieën

Tristan lanceerde als eerste nieuwe strategieën voor private-equity-vastgoedinvesteringen in Europa. Het team beoogt nog altijd hetzelfde doel als toen het 20 jaar geleden voor het eerst samen begon te investeren, namelijk superieure voor risico gewogen rendementen in vastgoed creëren voor de wereldwijde pensioenfondsen, internationale verzekeraars, stichtingen, staatsfondsen en family offices die het dient.


ONTDEK DE WEBSITE VAN TRISTAN CAPITAL