20 januari 2021

Waterstof: hernieuwbare energieproductie faciliteren

Er wordt al lang gesproken over waterstof als de energiebron van de toekomst

Lees meer

20 januari 2021

Door massavaccinatie krijgen beleggers weer hoop

De wereldwijde aandelenmarkten sloten het jaar af op een historisch hoogtepunt. Beleggers waren erg opgezet met de nieuwsberichten en het begin van het vaccinatieproces in regio's zoals de VS, het Verenigd Koninkrijk en de eurozone.

Lees meer

20 januari 2021

In bloedvorm

De financiële markten sloten het jaar af in bloedvorm. Die evolutie zette zich door in de eerste week van januari. Beleggers konden alle risico's één na één van hun lijstje wegstrepen.

Lees meer

20 januari 2021

Virus vs. vaccin

Hoewel het coronavirus nog altijd welig tiert en het uitdagender is dan verwacht om het vaccin uit te rollen, zijn de meest recente PMI's van de industriesector sterk en blijven ze verbeteren.

Lees meer

19 januari 2021

Omhoog en weg!

De markt bleef in december stevig vooruitgaan. De pessimisten moeten het kryptoniet van deze markt nog vinden om ze weer naar beneden te halen.

Lees meer

14 januari 2021

Gun uw belegging een tweede leven

In het licht van deze uitdagingen biedt de circulaire economie een alternatief om de vervuiling van de zee, de lucht en de aarde tegen te gaan, en om de overconsumptie van natuurlijke hulpbronnen tegen te gaan.

Lees meer

7 januari 2021

Vliegtuigen, treinen en auto's (en schepen): technologische vooruitgang rond waterstofkracht voor de transportsector

De transportsector is verantwoordelijk voor 25% van al de rechtstreekse CO2-uitstoot op onze planeet.

Lees meer

6 januari 2021

Artificiële intelligentie: de revolutie staat voor de deur!

Artificiële intelligentie zal voor een revolutie zorgen bij de diagnose, opvolging en behandeling van talrijke aandoeningen. Onder invloed van de technologische ontwikkelingen en vooruitgang rond onderzoek zal de groei van de AI-markt de komende decennia letterlijk exploderen. Laten we dit uitleggen.

Lees meer

31 december 2020

Ignore Environmental Risks at your Peril

The pandemic of 2020 has clearly shown that we can no longer ignore the economic and social costs of unbridled environmental decimation.

Lees meer